söndag 28 augusti 2011

Kattungar..

Äntligen har Nubias bebisar kommit till världen :)

Hon födde 5 st underbaringar i fredags och hon sköter om dom superbra.. Hon låter mig snällt väga småttingarna, men håller ett vakande öga på mig att jag inte tar dom alltför långt bort :)

Här 2 bilder på lilla mamsen med sina små..

Lunchtime :)

 Kolla in lejonnosen till vänster :)

måndag 22 augusti 2011

Bolådorna..

Jaa, det är fortfarande tomt i bolådorna.. Men inatt höll Nubia på och boade lite, så nu kanske det inte dröjer alltför länge innan hennes småttingar kommer :)




tisdag 16 augusti 2011

Sköldpaddan Nubia


Om ca 1 vecka är det dags för Nubia att få sina minigeparder och gissa om jag längtar :)

Igår så fixade jag klart med bolådan, klippte till massa lakan för att hon ska få det riktigt mysigt och tog fram förlossningslådan så att den finns nära till hands..

Gulletjejen verkar godkänna bolådan för hon sov där inatt, men jag ska fixa en låda till för säkerhets skull..
I morse när jag vaknade låg Nubia inte ensam i bolådan utan hade fått sällskap av Lion och han låg där och höll sin tass över henne, mitt gullehjärta :))

Hoppas att han inte tar illa vid när han förstår att han inte får komma in i rummet snart, utan nu måste Nubia få lugn och ro tills det är dags :) Sen när Nubisen godkänner besök, kan jag lova att han blir den perfekta lekledaren till sina barnbarn :)

tisdag 9 augusti 2011

Superdarling Goldie

Ojojoj, jag har helt missat denna fina bild på GoldenEye som bor i Helsingfors med sin "storebror" Leo..

Lions ryggliggargen har verkligen stark nedärvning, för dom flesta av hans ungar hittar man alltid liggandes på ryggen :))

Snacka om att ha det bra *luuuuuv*



Syrran Solace som också är en ryggliggare :)

måndag 8 augusti 2011

Elsa & Sigorney

Unga damerna E & S har hittat ett nytt hem :))

Ägarna K & J har hittat ett perfekt hem för deras små damer och dom blev hämtade av nya familjen i en flådig svart Jaguar med vita lädersäten :)

I nya familjen finns en dotter som gjort ett sånt fint välkomst kort så jag måste bara visa den till er.. Hon hade även gjort en egen leksak till tjejerna som dom ääälskade..

Önskar nya familjen lycka till med deras nya familjemedlemmar :)

I'm back :))

Som ni kanske har märkt, så har jag tagit lite sommarlov från bloggen, men nu är jag tillbaka med nya krafter :)

Igår damp det ner ett mail från darling Lovies nya ägare Tina med massa bilder på gulle hjärtat <3

Lovie har haft ett riktigt fin sommar med massa nya härliga upplevelser, bland annat har hon fått träffa hundar som hon genast visade vart skåpet ska stå till :) Mao hon klappade till på nosen direkt om dom blev för närgångna :) Hon har också visat sig vara en expert på att öppna dörrar och smita ut så fort tillfälle ges och går nu under namnet utbrytarkung eller drottning kanske man ska säga :))

Här lite bilder på hjärtat..