tisdag 31 juli 2012

Om nom nom..

Snart är det dags för småttingarna att börja med riktig mat, så idag köpte jag kycklingfärs och det packades i små färdiga portioner och in i frysen..

Dom vuxna fick ett paket att dela på och det tog inte många sekunder före det var slut :)

måndag 30 juli 2012

Sorry för bloggpaus..

..men vi har haft besök av min familj och då finns det inte riktigt tid för nåt bloggande.. Meen igår åkte dom hem, så nu lovar jag förbättring :)

Kattungarna är nu 24 dagar gamla och börjar komma i den där roliga åldern när dom lär sig sina första steg, biter på allt och kommer gärna emot en när man prasslar med någon leksak :)

Mami Nubia är lite rolig och även fast hon är en supermamma så tycker hon att dom här gamla könsrollerna är lite förlegade och skulle gärna vilja att ungarnas papi kunde dra ett strå till stacken och avlasta henne, men det blir lite svårt för han bor inte hos oss.. Såå när hon släpps ut till dom andra katterna försöker hon locka med sig Lion tillbaka in till mitt sovrum och det ser ut som om att hon vill att han ska hjälpa till :) Och han äälskar ungar, så han har redan fått träffa dom små, men jag vågar inte låta han vara kvar utan att jag själv är med, för han brukar bara slänga sig på rygg titt som tätt och det blir inte så lyckat om någon av småttingarna hamnar under honom :)

Jaa nog med massa text nu för jag misstänker att det är bilder ni vill se :))






 

tisdag 24 juli 2012

Dagens shopping :)

Såg detta underbara leopardmönstrade "badlakan" med huva idag, så det inhandlades till Lion.. Hoppas han tycker om det lika mycket som jag :)

Bilder kommer efter nästa bad..



lördag 21 juli 2012

Duktiga tjejer :)

Nordic Glow Cuvée Perle d'Ayala "Riemu" och hennes bästis Ilo vet hur man lindar sina ägare runt framtassen :)
Tjejerna tycker om att ligga mitt i sängen och som bengalägd så vet man hur envisa dom kan vara, så numera får matte och husse sova på sängkanten, hahaaa..



fredag 20 juli 2012

2 veckors diamanter..

Dom små diamanterna har slipats ännu mer och deras mönster blir bara finare och finare :)
Alla har öppnat ögonen och 2 av dom har redan nått 300 grams strecket.. Dom har ju stora storlekar att brås på och mami Nubia verkar servera grädde i mjölkbaren :)


 Dagens favorit Star *luuv*

 Mums med grädde tycker Hjärtat

 Nora har en finfin prickig mage *luuv*


tisdag 10 juli 2012

Snyft, snyft..



Det har varit en jobbig och tung helg för oss på Nordic Glow..
Glädjen i fredags efter att Nubias små diamanter kom varade inte så länge, för två av småttingarna ville inte dia av sig själva :(

Så varje timme under hela helgen har jag stödmatat småttingarna och gjort allt i min makt för att vikterna ska börja stiga uppåt, men dom små gick bara ner och ner i vikt och till slut under söndag kväll och måndag eftermiddag somnade dom två in :(

R.I.P mina fina små diamanter........

fredag 6 juli 2012

Vi har diamanter hemma..

Idag så kom dom efterlängtade diamanterna äntligen till oss :)
Duktiga Nubia kämpade länge med att slipa dom till perfektion och oj oj vilka godingar det finns i högen..
Har inte velat fotografera så mycket, utan låter mami rå om sina småttingar ifred, men en liten liten titt kan ni ändå få :)



torsdag 5 juli 2012

Snyggingar i Vasa..

Det damp ner lite bilder på finaste Wilda och hennes fina lillasyster Nova och jag tänkte dela med mig några av dom :)

Wilda walking on the catwalk :)


 Lillstintan Nova högst upp :)



tisdag 3 juli 2012

Nu börjar det närma sig :)

Idag är Nubia på dag 61, så till helgen hoppas jag att vi har småttingar hemma igen :)

Jag gjorde vägningstestet mellan 6:e och 5:e veckan och enligt den ska hon få 4 ungar, men hon är lite större än sist och då fick hon 5 ungar.. Hon ligger på vardagsrumsbordet för det mesta och på nätterna parkerar hon stora magen på min, så det känns lite roligt när ungarna rör sig :)

Hon vägrar stanna inne när jag släpper ut dom andra katterna, så hon får hänga med ut fast hon är högdräktig.. Men hon får nog bara följa med ut i max 2-3 dagar till, sen är det husarrest för fröken..