söndag 22 januari 2012

Nordic Glow i snön..

Katterna tycker att det är great att jag är hemma hela dagarna nu och kan släppa ut dom lite då och då :)

Tyvärr har halva mitt tak till utegården blåst bort i stormarna, så jag måste vara ute med dom och hålla koll att inte nån får för sig att rymma.. Så det är bara att ta på sig en massa kläder, en varm kopp cappuchino och sätta sig på trappan..

Den som gillar att vara ute mest är Lion och fick han bestämma, så skulle han sitta ute i snön i flera timmar..





Nikita gör mest korta besök, för snö är inte hennes grej riktigt :) Hon gillar däremot att sitta på trappan och kolla på alla fåglar :)



Drottningen Nubia är inte heller nån stor favorit av snön, men är för nyfiken för att bara sitta på trappan och kika, så hon går ut i snön..
Hon ser så rolig ut för hon går saakta saakta och smyger, tar superlånga steg med sina gepard ben och man ser hur hon längtar efter efter sommaren, när hon får sträcka på dom smäckra benen och springa full galopp längs hela gården :)







Solace då, joo det märks att hon är en dotter till Lion för hon älskar också att vara ute och rumla i snön :) Springer runt som en tetting och jagar papi och sin lilla brorsdotter Belle :)





Och till sist minstingen Belle som är helt TOKIG i snön :) Hon står vid dörren och skriker "Släpp uuuut miiig"

Vågar inte ens tänka på hur hon kommer bli i sommar när det är varmt och skönt ute.. Det kommer väl att ta en evighet att få in henne, suck :)








Hoppas att denna eviga vistelse i snön inte sabbar Belles och Nubias päls tills utställningssäsongen börjar :) 

1 kommentar: